Jægersborggade | Sebastian Himmelstrup

Det bedste fra Nørrebro

Foto: Sebastian Himmelstrup

Find vej til de bedste steder på Nørrebro. Den spraglede bydel med konstant fart på, hvor der er plads til fest og til afslapning på pladser og parker. Kreativiteten blomstrer på Nørrebro, og de mange caféer, restauranter og barer gør livet godt i denne del af København.

Add to my trip

Nørrebro highlights

Restauranter

Nørrebro kan åbenbart ikke få nok gode spisesteder. Der dukker konstant nye, spændende restauranter fra alle verdenshjørne op i denne gastronomiske smeltedigel, og her har vi samlet nogle af de bedste - både gamle klassikere og de nye i klassen.

Liste
Kort

Barer og natteliv

Nørrebro er altid en sikker vinder, når tørsten efter alkohol sætter ind, og der skal festes. Her er der noget til alle – måske med undtagelse af de, der vil det dyrere, mere upscale både klubber og barer, som der findes mere af i Indre By.

Liste
Kort

Shopping

Helt i Nørrebros ånd er de fleste butikker mindre, selvstændige perler og ikke så meget større kæder eller brandstores. Du finder de mest spændende og det bredeste udvalg i den helst særligt charmerende Jægersborggade og ditte Elmegade ved Sankt. Hans Torv, som rummer langt mere, end hvad vi har samlet til dig her.