VisitCopenhagen
Jægersborggade | Sebastian Himmelstrup

Det bedste fra Nørrebro

Nørrebro er en spraglet bydel med konstant fart på, hvor der er plads til fest og til afslapning på pladser og i parker. Kreativiteten blomstrer på Nørrebro, og de mange caféer, restauranter og barer forsøder livet i denne del af København. Find vej til de bedste steder på Nørrebro her.

Restauranter

Nørrebro kan åbenbart ikke få nok gode spisesteder. Der dukker konstant nye, spændende restauranter fra alle verdenshjørner op i denne gastronomiske smeltedigel. Vi har samlet nogle af de bedste her - både gamle klassikere og de nye i klassen.

Liste
Kort

Shopping

Helt i Nørrebros ånd er de fleste butikker i bydelen mindre, selvstændige perler og ikke så meget større kæder eller brandstores. Du finder de mest spændende specialbutikker og det bredeste udvalg i den helt særligt charmerende Jægersborggade og ditto Elmegade ved Sankt. Hans Torv. Begge gader rummer langt mere, end hvad vi har samlet til dig her.

Liste
Kort

Nørrebro highlights

Liste
Kort

Barer og natteliv

Nørrebro er altid en sikker vinder, når tørsten efter alkohol sætter ind, og der skal festes. Her er der noget til alle – måske med undtagelse af dem, der vil besøge de dyrere, mere upscale klubber og barer, som hovedsageligt findes i Indre By.

Liste
Kort