M/S Museet for Søfart

M/S Museet for Søfart

Foto: Iwan Baan
Attraktioner
Museer
Oplev prisvindende arkitektur og sansemættede udstillinger. M/S Museet for Søfart er tegnet af verdenskendte BIG - Bjarke Ingels Group. Museet ligger i smukke omgivelser ved Helsingør Havn og med Kronborg Slot som nabo.
Adresse

Ny Kronborgvej 1

3000 Helsingør

Kontakt

E-mail:info@mfs.dk

Telefon:49210685

Siden åbningen i 2013 har M/S Museet for Søfart vundet en række internationale priser for både udstillingerne og arkitekturen, der er placeret rundt om en tidligere tørdok. 

På M/S Museet for Søfart venter der en sansemættet oplevelse med skrånende gulve, interaktive og stemningsfulde udstillinger - og et fascinerende indblik i Danmarks rolle som førende søfartsnation igennem tiderne, med fokus på både de store historiske linjer og de personlige beretninger.

Der fortælles om søfartens mytologi, og om teknologien der har gjort det muligt at navigere på verdenshavene. Og man bliver klogere på, hvordan søfarten har bundet verden sammen - helt fra 1700-tallets blomstrende handelsperiode og frem til nutidens globale samfund, hvor over 90 % af alle varer fragtes til søs, inden de ender i vores indkøbskurve.

Spil og leg for hele familien
Undervejs er der mulighed for både fordybelse og leg: I de interaktive spil kan hele familien styre verdenshandlen i dag eller prøve lykken som købmand i 1700-tallet. Man kan lære at navigere med søfartens klassiske redskaber eller få sig en vaskeægte sømandstatovering - der kan vaskes af igen! Og så kan børn op til 12 år sammen med deres forældre eller bedsteforældre boltre sig i DRØMMESKIBET

Prisvindende arkitektur
M/S Museet for Søfart er en af de væsentligste årsager til, at Helsingør var med på New York Times liste over 52 "must sees" i 2014. Siden museets åbning d. 5. oktober 2013 har det modtaget adskillige arkitektur- og designpriser.

M/S Café
Tag en pause i museets hyggelige M/S Café, som tilbyder lækre frokostretter, varme og kolde drikke og lidt sødt til ganen. 

Museumsbutik med stil og kvalitet 
Museumsbutikken M/S Cargo er en oplevelse i sig selv. Her finder du produkter indenfor indretning, brugskunst, bøger, smykker, the/kaffe, duft/skønhed, plakater/postkort, legetøj og mode i enhver prisklasse. Alt er gennemsyret af kvalitet og moderne design og relaterer sig til museets udstillinger. 

Rabatter og fordele
Læs mere her, for at se om du kan få rabat til M/S Museet for Søfart

Åbningstider
Se åbningstider nedenfor. Museet holder derudover åbent mandag i vinterferien i uge 7, de to mandage i påsken samt mandag i efterårsferien i uge 42. Museet holder fast lukket hvert år den 23., 24., 25., 26. og 31. december samt 1. januar.

Denne attraktion er gratis med Copenhagen Card - Læs mere om kortet her!

Oplev Helsingør 

Efter et besøg på Museet for søfart, kan du blandt andet udforske Helsingørs gamle gader. Læs mere om hvad du kan opleve i Helsingør

 

Adresse

Ny Kronborgvej 1

3000 Helsingør

Åbningstider

01 Jan 20 / 30 Jun 20

Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

11:00 - 17:00

01 Jul 20 / 31 Aug 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

11:00 - 18:00

01 Sep 20 / 31 Dec 20

Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

11:00 - 17:00

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitNordsjælland