Distortion Nørrebro | Daniel Faldborg Liversage

Koncerter i København

Foto: Daniel Faldborg Liversage

Københavns musik- og natteliv kan sammenlignes med byens kultur, kunst og mode - livlig og i konstant udvikling. Byens spillesteder fyldes dagligt med dygtige musikere og festivaler, der spænder fra Jazz og Opera til Distortion og den verdenskendte Roskilde Festival, afholdes hvert år.

Hvis feriens fokus er på musik og natteliv, er København den perfekte destination. Spillesteder som VEGA er blandt Europas bedste, og de små musiksteder og klubber rundt omkring i byen byder på musik og fest af høj kvalitet.

Tag til koncert i København

Du kan finde en koncert i København hver eneste dag året rundt. Få det store overblik over kommende koncerter på concertscph.com, som guider dig til både store og små koncerter rundt omkring på byens spillesteder. 

Spillesteder i København

Er du til live-musik, og har du lyst til en koncert, så er der mange gode koncert- og spillesteder i København. Byen har både de store scener og de mere alternative og intime.

Koncertkalender

Bliv guidet på vej til alle slags musikoplevelser i København med koncertkalenderen på concertscph.com.

Festivaller der er et besøg værd

København ligger by til en bred palette af festivaller. Her er nogle af de bedste.

Distortion

Københavns største gadefest og elektroniske musikfestival samler cirka 100.000 festglade københavnere på gaden pr. dag på Nørrebro og Vesterbro.  Når Gadefesten slutter, er der klubfester på Københavns bedste venues, og fredag og lørdag afholdes Skandinaviens største elektroniske musikfes...

Copenhagen Jazz Festival

København summer af liv og jazz i alle afskygninger år efter år, når Copenhagen Jazz Festival finder sted. Verdens største jazzstjerner indtager byens koncertsale, mens yngre, stilskabende kræfter fra ind- og udland indtager byens mange rum under Copenhagen Jazz Festival.Vanen tro byder fe...