Find dit perfekte hotelmatch

Foto: Astrid Maria Rasmussen

Hvad drømmer du om på en storbyferie? Vil du gerne omgive dig selv med luksus, holde dig fysisk aktiv og være tæt på det hele? Eller måske betyder det klimabevidste valg mest for dig?

Vi har sammensat en række ret forskellige overnatningsmuligheder, som fint repræsenterer byens brede vifte af hoteller og oplevelser, så du kan finde noget, der passer perfekt til dig.

Badeferie, byferie og international luksus i ét

Løsningen på det klassiske dilemma; storbyferie eller badeferie findes faktisk. Det hedder Copenhagen Marriott og ligger centralt i København lige ud til en af havnens badezoner. Fra de lækre hotelværelser på det internationale, 5-stjernede hotel kan du nyde solen på hotelterrassen og tage en forfriskende dukkert. Midt i storbyen. Eller du kan gå den anden vej og besøge Tivoli, BLOX, Christiansborg og den historiske Indre Bys hyggelige café- og shoppinggader, som alle ligger i kort gåafstand. Se mere.

Aktiv hotelferie i Kødbyen

Selvfølgelig kan du efter en lang dag med oplevelser i København smække benene op hjemme på hotelværelset på det nyrestaurerede DGI Byens CPH Hotel. Men du kan også holde dig i gang med både, klatring, badminton, svømning, bowling og en masse andet og opbygge appetit til, når Kødbyens fantastiske udvalg af lækre barer og restauranter skal udforskes. DGI Byens CPH Hotel er et unikt mix af både afslapning og fysiske aktiviteter med en suveræn beliggenhed mellem Hovedbanegården og Kødbyen. Se mere.

Bo på et af verdens mest bæredygtige hoteller på kanten af by og natur

Hvis bæredygtighed vejer tungt i dine valg, så er Crowne Plaza Copenhagen Towers en oplagt mulighed. Sov med god samvittighed vel vidende, at Crowne Plaza Copenhagen Towers er førende, når det kommer til hoteller med minimal klimapåvirkning. Ørestad tegner en knivskarp linje mellem storby og uberørt natur. Her ligger verdensklassearkitektur side om side med den vilde Amager Fælled, og fra det 25 etager høje hotel, kan du få en bjergtagende udsigt til det hele, og med metro lige uden for døren kommer du hurtigt og nemt rundt i hele København. Se mere.

Hvis du har brug for at lede videre ...

Har du brug for mere inspiration til hoteller, de passer til dine behov, så kan du dykke ned i vores omfattende guide til Københavns hoteller på tværs af forskellige kategorier lige her.

Se flere hotelmuligheder i København

Foto: Absalon | PR