Find dit perfekte hotelmatch

Foto: Astrid Maria Rasmussen

Hvad drømmer du om på en storbyferie? Vil du gerne omgive dig selv med luksus, holde dig fysisk aktiv og være tæt på det hele? Eller måske betyder det klimabevidste valg mest for dig?

Vi har sammensat en række ret forskellige overnatningsmuligheder, som fint repræsenterer byens brede vifte af hoteller og oplevelser, så du kan finde noget, der passer perfekt til dig.

Badeferie, byferie og international luksus i ét

Løsningen på det klassiske dilemma; storbyferie eller badeferie findes faktisk. Det hedder Copenhagen Marriott og ligger centralt i København lige ud til en af havnens badezoner. Fra de lækre hotelværelser på det internationale, 5-stjernede hotel kan du nyde solen på hotelterrassen og tage en forfriskende dukkert. Midt i storbyen. Eller du kan gå den anden vej og besøge Tivoli, BLOX, Christiansborg og den historiske Indre Bys hyggelige café- og shoppinggader, som alle ligger i kort gåafstand. Se mere.

Fra hotelterrassen er der få skridt til en tur i den rene havn og den fritstående havnepromenade, Kalvebod Bølge.Foto:Copenhagen Marriott | PR

Aktiv hotelferie i Kødbyen

Selvfølgelig kan du efter en lang dag med oplevelser i København smække benene op hjemme på hotelværelset på det nyrestaurerede DGI Byens CPH Hotel. Men du kan også holde dig i gang med både, klatring, badminton, svømning, bowling og en masse andet og opbygge appetit til, når Kødbyens fantastiske udvalg af lækre barer og restauranter skal udforskes. DGI Byens CPH Hotel er et unikt mix af både afslapning og fysiske aktiviteter med en suveræn beliggenhed mellem Hovedbanegården og Kødbyen. Se mere.

I den nye lobby på CPH Hotel i DGI Byen bliver du budt velkommen til både en god nats søvn og muligheder for gratis sport og fysiske aktiviteter.Foto:Daniel Rasmussen

Bo på et af verdens mest bæredygtige hoteller på kanten af by og natur

Hvis bæredygtighed vejer tungt i dine valg, så er Crowne Plaza Copenhagen Towers en oplagt mulighed. Sov med god samvittighed vel vidende, at Crowne Plaza Copenhagen Towers er førende, når det kommer til hoteller med minimal klimapåvirkning. Ørestad tegner en knivskarp linje mellem storby og uberørt natur. Her ligger verdensklassearkitektur side om side med den vilde Amager Fælled, og fra det 25 etager høje hotel, kan du få en bjergtagende udsigt til det hele, og med metro lige uden for døren kommer du hurtigt og nemt rundt i hele København. Se mere.

Crowne Plaza har alt det, du og din familie har brug for på en ferie. Fra fitnesscenter til store familieværelser og vild udsigt.Foto:Martin Solyst

Hvis du har brug for at lede videre ...

Har du brug for mere inspiration til hoteller, de passer til dine behov, så kan du dykke ned i vores omfattende guide til Københavns hoteller på tværs af forskellige kategorier lige her.

Søger du mere inspiration til din storbyferie?

Læs med her.

Panda i Københavns ZOO på Frederiksberg
Nyheder i København
Copenhagen with kids | Thomas Høyrup Christensen
Giv ungerne den perfekte familieferie i storbyen
Carsten Nicolai unidisplay at Copenhagen Contemporary
Gå på opdagelse i kultur og kunst fra øverste hylde
På det imponerende Christiansborg Slot kan du får royale oplevelser.
På dannelsesrejse? Her kan du dykke ned i Danmarkshistorien
SMK - Statens Museum for Kunst | Daniel Rasmussen
Storbytur for to
Konditaget Lüders | Giuseppe Liverino
Høj puls og storbyaktiviteter med fart på