Tag ud og smag på verden på disse hotelrestauranter

Hotelrestauranter i topklasse har længe været et kendt og elsket koncept i storbyer verden over. Og de seneste par år har de københavnske hoteller også skruet op for blusset og byder både gæster og lokale indenfor til middag i deres glimrende restauranter og hotelbarer.

Vi har samlet et solidt udvalg af Københavns bedste hotelrestauranter, hvor du udover madoplevelser i international atmosfære måske kan dulme udlængslen for en stund. 

Liste
Kort
Læg til "Min rejse"
Nimb Brasserie
Foto: PR photo

Nimb Brasserie

Franske brasserieklassikere og god betjening i højsædet.

Nimb Brasserie er Nimbs største restaurant, hvor der er plads til både forretningsfrokoster, dates og familiemiddage med ungerne, og fra resta...

Læs mere

Brasserie Kontrast på Villa Copenhagen

Med til et nyåbnet og imponerende hotel i international luksusklasse hører selvfølgelig en restaurant af en vis kaliber, og på Brasserie Kontrast leger kokkene med kontrasten mellem sydeuropæisk og nordafrikanske køkkener og lokale råvarer. 

Læs mere
Læg til "Min rejse"
SALT Bar & Restaurant på Admiral Hotel
Foto: Wonderful Copenhagen

SALT Bar & Restaurant på Admiral Hotel

SALT Bar og Restaurant Ligger på Copenhagen Admiral Hotel i et maritimt miljø langs Københavns havnefront, tæt på Nyhavn og Amalienborg Slot.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Grøn oplevelseNOI på Hotel Nobis
Foto: PR Photo

NOI på Hotel Nobis

En dogmefri gastronomisk oplevelse i tjekkede hotelomgivelser. Restaurant NOI serverer en menu med inspiration fra hele Europa med øje for sæson og kvalitet i råvaren.

Hotel Nobis på H.C Andersens Bo...

Læs mere

Sanders Kitchen og TATA cocktailbar på Hotel Sanders

Restauranten Sanders Kitchen og den tilstødende cocktailbar Tata er et stilstudie i god smag og elegant hotelstemning på et af Københavns mest stilrene hoteller.

Læs mere
Restaurant Väkst fokuserer primært på det grønne måltid, og ligger i forlængelse af Hotel SP34 i hjertet af København.
Foto: Chris Tonnessen

Vækst på Hotel SP34

Som det ret tydeligt fremgår af navn såvel som indretning i restauranten, som ligger i direkte forlængelse af SP34's lobby, så har Vækst fokus på det grønne måltid. Det er ikke en vegetarrestaurant, men maden er let og med masser af grøntsager. 

Læg til "Min rejse"
Restaurant Marchal på Hotel D'Angleterre
Foto: PR Photo

Restaurant Marchal på Hotel D'Angleterre

Marchal med en velfortjent Michelinstjerne i Michelin Guide Nordic ligger i det historiske Hotel D'Angleterre på Kongens Nytorv i hjertet af det gamle København.

Restaurant Marchal bestræber sig på at ...

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Café Coco
Foto: Café Coco

Café Coco

I stueetagen hos Coco Hotel på Vesterbrogade ligger den charmerende café Coco. De lyse lokaler er inspireret af caféscenen nær middelhavet og fungerer i kombination med Vesterbros dynamiske liv og tra...

Læs mere