VisitCopenhagen
I Helsingør kan hele familien spise med hele familien på Værftets Madmarked.

Her kan du spise og drikke i Helsingør

Værftets Madmarked er et trækplaster, men er du i humør til andet end afslappende streetfood ved langborde, så er der selvfølgelig også andre muligheder for brunch, frokost og en god middag.

Gode restauranter i flotte omgivelser

Da Helsingør er en by, hvor historie og det maritime møder en nærmest overalt, så er det også nemt at finde restauranter med et særligt strejf af disse ting. Netop Strejf er navnet på restauranten i den gamle stationsbygning og har udsigt over Øresund og Kronborg Slot. I den modsatte ende af Helsingør, op langs havn og strand finder du Restaurant Kaj i den hyggelige Nordhavn, og lidt længere byder Marienlyst Strandhotel indenfor i både Brasserie 1861 og Restaurant Marienlyst. På Strandvejsristeriet kan du få det lækreste bagværk og friskmalet kaffe i alle afskygninger med en udsigt, som er svær at slå – nemlig inden for voldene og i forreste række til Kronborg Slot.  

Et bredt udvalg i bymidten

En shoppingtur i Helsingørs Bymidte rummer naturligvis også mulighed for at få noget at spise og drikke. I hovedgaden, Stengade, ligger små caféer og spisesteder side om side med de mange butikker.

Derudover lægger det centrale Axel Torv blandt andet adresse til en italiensk, en kinesisk og en dansk restaurant. Så hvis valget mellem vitello tonnato, forårsruller eller smørrebrød ikke er så ligetil, så tag ned og se nærmere på de forskellige muligheder for at stille sulten i denne del af Helsingør.

Kultur, natur og historie. Der er noget for alle i Hamlets hjemby
Brosten og bindingsværk
Shopping i Helsingør
Kaffe og Thehuset i Helsingør
13 oplevelser i Helsingør for hele familien
Danmarks Tekniske Museum i Helsingør
Badehoteller og andre overnatningsmuligheder
Marienlyst Stranhotel i Helsingør i de små klitter ud mod Øresund og med udsigt til Kronborg Slot.