Vin de Table dinner | Mellanie Gandø

Spis og drik

Foto: Mellanie Gandø

Der er rigeligt med gode spisesteder at vælge imellem i København. Fra allerøverste hylde med Michelinstjerne til budgetvenlige og madmarkeder. Få vækket din appetit i disse guides. 

Her skal du spise og drikke i København

Der er rigeligt med gode spisesteder at vælge imellem i København. Fra allerøverste hylde med Michelinstjerne til budgetvenlige og madmarkeder. Få vækket din appetit i disse guides. 

Michelinrestauranter i København

København er nordens gastronomiske hovedstad. I Guide Michelin Nordic Cities er København blevet tildelt hele 23 stjerner, fordelt ud på 16 restauranter.

God mad til gode priser

Er du på udkig efter et måltid mad, som ikke sprænger dit budget, men som stadig er af god kvalitet? Fortvivl ikke. I de senere år er der kommet et væld af københavnske spisesteder, som tilbyder et godt måltid til en rimelig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

De bedste restauranter i København

Dyk ned i disse guides og find vej til de spisesteder, der bedst passer din smag og dit budget. København har noget til alle, når det kommer til spise og drikke. Caféer, uformelle spisesteder og gourmetrestauranter ved, hvordan hyggelige rammer og god smag skal kombineres.

8 hyggelige steder hvor du kan spise i stearinlysets skær

København er spækket med fantastiske spisesteder i alle afskygninger og som tilfredsstiller enhver smag. Er du på udkig efter en ekstra hyggelig restaurant, hvor der er skruet og for både levende lys og hyggen, er her otte gode forslag.

Bedste pizzaer i København

Hvis du er på udkig efter det perfekte slice eller den bedste pizza, du nogensinde har sat tænderne i på dansk jord, er du kommet til det rigtige sted.

Byens bedste bagerier, konditorier og croissanter

De seneste år har budt på først en burgerkrig og siden en tilsvarende kamp om titlen som Københavns croissantkonge. Mange nye bagerier er åbnet og har højnet standarden, så surdejskrummer, sprøde skorper og himmelske søde sager i dag er hverdagskost i København.

Hvor i byen vil du ud?

Nørrebro, Vesterbro og Indre By er formentlig de bydele med den tætteste koncentration af gode spisesteder - og ikke mindst barer, hvis middagen skal følges op af en god cocktail eller øl. Find meget mere inspiration i vores guides til Københavns bydele.

De bedste spisesteder på Vesterbro

Når det kommer til at spise ud, så har Vesterbro noget for alle. Lige meget budget, tid på dagen eller madkøkken du leder efter, så vil du finde det h...

Det bedste fra Nørrebro

Find vej til de bedste steder på Nørrebro. Den spraglede bydel med konstant fart på, hvor der er plads til fest og til afslapning på pladser og parker...

Barer og klubber på Vesterbro

På Vesterbro finder du både bastunge klubber og tilbagelænede cocktailbarer. Og alt det derimellem, som af og til er med til at gøre byturen til en go...

De bedste restauranter i Indre By

København er en gastronomisk sværvægter på den kulinariske verdensscene. Københavns Indre By har noget for alle, og der er mulighed for det eksklusive...