VisitCopenhagen

Byvandringer og guidede gåture

På en guidet byvandring gennem København kan du se byen og få dyb indsigt i historien, byens udvikling og vidt forskellige temaer som moderne arkitektur, den royale historie, mystiske mordgåder, det barske liv på gaden og en masse andet. Tag på byvandring og kom under huden på København.

Guiderne på disse ture kender København bedre end de fleste andre, og deler deres insider tips. For eksempel på en gastronomisk rundtur til en række spændende steder, hvor maden er i fokus. Du finder naturligvis også byvandringer, som tager dig med rundt og ser alle de største attraktioner og seværdigheder, som København er kendt for i hele verden. 

Liste
Kort

Opdag Københavns mange sider

København er en af Europas ældste byer, så at sige, at byen har masser af historie, er en underdrivelse, der virkelig vil noget. København har masser af oplevelser, og du skal virkelig sætte meget tid af til at udforske byen, hvis du vil have det hele med.

Heldigvis er der en relativ effektiv måde hvorpå du kan få masser af indtryk med hjem fra din tur til København, og det er til fods i form af en byvandring. Byvandringer er blevet mere og mere udbredt i særligt europæiske storbyer de sidste år – og København har et af de mest alsidige udvalg af byvandringer overhovedet.

Spis dig vej igennem København med Foods of Copenhagen

København hører til i den kulinariske verdens superliga og med Foods of Copenhagen, har du rig mulighed for at spise dig igennem alt det, bedste byen har at byde på.

Med tre forskellige ture er der noget for enhver smag, og fælles for dem alle er, at du vil få stillet din kulinariske nysgerrighed og ikke mindst din sult.

Tag ”the world food tour”, ”the sweet tooth tour” eller ”the Danish delicacy tour”, hvis du vil opleve nogle af de specialiteter, som København og den danske madkultur er kendt for ude i verden.

Følg i lokalhistoriernes fodspor med History Tours

En anden måde du kan opleve København på til fods, er med History Tours. Her kommer du til at udforske København og dets lange historie i selskab med historiker Christian Holm Donatzky, der kan guide dig igennem både forskellige historiske perioder og lige så forskellige kvarterer i København.

Du kan også vælge at tage turen nordpå til Helsingør, og komme helt tæt på særligt Kronborg.

Gadens Stemmer og deres byvandringsguider giver dig et indblik i bagsiden af København.

Udforsk Københavns skyggeside med Gadens stemmer

En tredje og helt anderledes måde at udforske København på, er med Gadens Stemmer. Her får du mulighed for at opleve Københavns mange skyggesider.

Gadens stemmer har ruter over hele København og på disse ture, kommer du blandt andet til at høre forskellige historier fra livet på gaden samt få et indblik i, hvordan det føles at være hjemløs, at opholde sig i et fixerum, sidde i fængsel og hvordan man overholder gadens mange uskrevne regler. Mere autentisk kan det ikke blive. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse.

Det behøver ikke at koste noget at udforske København

Du behøver dog ikke nødvendigvis at skulle have penge op af lommen for at udforske København. Du kan med god grund overveje at leje en bycykel og selv planlægge din tur igennem byen, enten ved at printe et bykort over København eller alternativt ved at indlægge de steder du gerne vil besøge på en præbestemt rute i Google Maps.

Så kan du selv cykle igennem København og få alle de oplevelser, som du har glædet dig til.