Restauranter i København

Guide til de bedste restauranter i København

Vi guider de til Københavns bedste spiseoplevelser. Uanset om du er til Michelinmiddage eller de prisvenlige, vegetariske eller børnevenlige restauranter.

Relæ | Photo: Per-Anders Jørgensen

Michelin-restauranter

København er Nordens gastronomiske hovedstad. I Guide Michelin Nordic Cities 2017 fik 15 københavnske restauranter tilsammen 18 Michelinstjerner.

Guide til Københavns natteliv

Københavns natteliv har masser at tilbyde, hvad enten du vil danse til solen står op eller blot vil have en øl eller to med vennerne.

Bæst | Photo: P. A. Jørgensen

Økologiske restauranter

København er en grøn by, og det viser sig også hos restauranterne. Mange af de københavnske restauranter stiler efter en økologisk eller overvejende økologisk menu.

Brus | Photo: Daniel Rasmussen

Top 10 ølbarer

Danmark er verdenskendt for Tuborg og Carlsberg, men de to pilsnere er langt fra de eneste øl, du kan nyde i København. Mikrobryggerier har for længst indtaget landet og gjort udvalget en del mere spændende. Fra Bryggeriet Apollo til Nørrebro Bryghus og Mikkeller - København giver dig masser muligheder for at slukke din tørst.

noma | Photo: Jason Loucas

Opdag det nye noma

From its new location in the old, industrial neighbourhood Refshaleøen, noma is now back to serving exceptional and inspiring food based on Scandinavian and seasonal ingredients.

Restaurant Palægade | Photo: Marie Louise Munkegaard

De bedste nye restauranter i 2016

I 2016 har en lang række nye, spændende restauranter åbnet dørene. Se vores favoritter her.

Traditional Danish lunch

Top 10 smørrebrød

Hungrer du efter en traditionel dansk frokost? København byder på flere steder, hvor du kan sætte tænderne i et stykke højtbelagt smørrebrød.

New Nordic Kitchen

Ny nordiske restauranter

Det ny nordiske køkken er kendetegnet ved sin unikke nordiske identitet og ved sit engagement i økologiske, bæredygtige og lokale produkter.

Fisk og skaldyr i København | VisitCopenhagen

Fiske- og skaldyrsrestauranter

Længe før sushi blev populært verden over, var København kendt for at servere fisk og skaldyr i verdensklasse. Krogs Fiskerestaurant på Gammel Strand er byens ældste fiskerestaurant. Menuen er fransk/nordisk og baseret på friske fisk og skaldyr. På Fiskebaren i Kødbyen kan du forkæle dine smagsløg med alt fra blåmuslinger over østers til kongekrabbe, inden du fortsætter ud i nattelivet.

Marv og Ben | PR Photo

Bib Gourmand restauranter

Flere af byens restauranter er blevet tildelt en Bib Gourmand, så ønsker du at spise god mad til rimelige priser, har vi her lavet en restaurantliste til dig.

Ismageriet | PR Photo

Top 10 isbarer

Når solen skinner i København, er der ikke noget bedre end at spise en lækker is på vejen.

Områder i

København

Copenhagen Instagrammed

hidden