Andersen & Maillard - Croissant

De bedste fastelavnsboller i København

Foto: Marc Skafte-Vaabengaard

Hvert år i februar går det amok med fastelavnsboller og i år er ingen undtagelse. Alle de bedste bagerier går ind i kampen om at lave den lækreste og mest innovative bud på det klassiske stykke bagværk.

Liste
Kort
Andersen Bakery Fastelavnsbolle
Foto: Daniel Rasmussen

Andersen Bakery

I hjertet af Island Brygge finder du det prisvindende bageri, Andersen Bakery. Kig forbi butikken og sæt dine tænder i et sprødt stykke wienerbrød.

Banegaarden vesterbro perron fastelavnsbolle
Foto: Daniel Rasmussen

Perron

Midt i byens grønne oase, Banegaarden, ligger bageriet Perron. Her kan der nydes lækkert surdejsbrød, bagværk, pizza og selvfølgelig fastelavnsboller i højeste kvalitet og i hyggelige naturskønne omgivelser.

Conditori La Glace Indre By Fastelavnsboller
Foto: Daniel Rasmussen

Conditori La Glace

Konditoriet La Glace i København har et stort udvalg af lækre kager lavet af de bedste råvarer. Prøv for eksempel den berømte 'Sportskage', som er en huspecialitet, der dog er alt andet end sporty eller low-fat.

Nørrebro Jægersborggade Fastelavnsboller Meyers
Foto: Meyers Bakery / Kaspar Arianto

Meyers Bageri, Jægersborggade

Entreprenante Claus Meyer har sammen med en bager og en konditor åbnet det lille, lækre Meyers Bageri i den hippe Jægersborggade på Nørrebro i København.

Fastelavnsbolle gammeldags coffee collective kaffe nørrebro bageri
Foto: Galst Bageri

Collective Bakery

Leder du efter godt bagværk til din kaffe? Hos Collective Bakery på Nørrebrogade kan du forkæle dig selv med lækkert bagværk, som er nøje udvalgt og i samspil med kaffen.

Gammeldags fastelavnsbolle hart
Foto: Marc Skafte-Vaabengaard

Hart Bageri

Inden Richard Hart åbnede bageri i eget navn, mestrede han kunsten at bage brød og bagværk til fulde som bager på Noma.

Fastelavnsbolle  nørrebro bageri andersen maillard
Foto: Eva Gudnason

Andersen & Maillard

I et gammelt banklokale i hjertet af Nørrebro huserer Andersen & Maillard, en kombineret café, kafferisteri og exceptionelt god bager.

Tivoli København Cakenhagen Fastelavnsboller
Foto: Cakenhagen

Cakenhagen

Cakenhagen er noget nær himlen for alle med en sød tand.

Fastelavnsbolle Københavns Bageri Carlsberg Byen
Foto: Københavns Bageri

Københavns Bageri

En af Københavns bedste bagerier finder du i Carlsbergbyen. I det lille bageri har du mulighed for at smage traditionel dansk bagværk, men i en kvalitet der er alt andet end traditionel.

Format Fastelavnsbolle
Foto: Format

FORMAT

Hvad har dansk design og en god madoplevelse tilfælles? Svaret må være det gode, enkelte og ærlige håndværk. Og det gode, ærlige og enkle håndværk er fundamentet hos Designmuseums Danmarks café FORMAT.

Rondo Nørrebro Fastelavnsbolle Semlor
Foto: Daniel Rasmussen

Rondo

På en sidegade til den travle Nørrebrogade ligger Rondo. Et bageri skabt af den samme ejer af Gaarden og Gaden, der ligger lige rundt om hjørnet.

Leckerbaer
Foto: Leckerbaer

Leckerbaer

Leckerbaer en en gourmet-småkagebutik og kaffebar på Østerbro i København. Parret bag butikkens søde sager er Michelin-kokkene Jakob Mogensen og Gabi Bär Mogensen.

Lazy Bakery
Foto: Valentina Vitasovic

Lazy Bakery

Lazy Bakery er en del af Mirabelle Spiserìa som er et heldags siciliansk spisested og vinbar i lokaler på Guldbergsgade.