6 steder i København der spreder julestemning

Har julestemningen fået ram på dig endnu? Hvis du godt kunne bruge en ekstra dosis julehygge, så er her 6 steder i København, der helt sikkert kan hjælpe dig på vej.

Tivoli

Tivoli | VisitCopenhagen
En tur i Tivoli er mere eller mindre en selvfølge for københavnerne om vinteren, når haven bliver omdannet til et hvidt vinterlandskab med tusindvis af lys og fine juledekorationer.

Nyhavn

Nyhavn | VisitCopenhagen
Nyhavns farvede huse er måske Københavns mest fotograferede spot, og den ikoniske attraktion er ikke forbeholdt sommermånederne. I juletiden er havnen fyldt med julelys, ildsteder og varm gløgg.

Zoologisk Have København

Denne jul er Zoologisk Have København oplyst af intet mindre end 200,000 julelys. Det ikoniske ZOO tårn er endda blevet pakket fuldstændig ind i lys, så det kaster sit gyldne skær over hele parken.

Kgs. Nytorv

Dangleterre | VisitCopenhagen
Kgs. Nytorv huser en af de bedste juledekorationer i København, nemlig Hotel D’angleterre. Hvert år bliver det nyrenoverede hotel udsmykket med storslåede juledekorationer, der stråler om kap med alle lyskæderne på nabobygningen Magasin Du Nord.

Julefrokoster

Restaurant Kronborg | VisitCopenhagen
Jul betyder julefrokoster, snaps og sild. Hvis du vil have den klassiske julefrokost i København, så skal du tage en tur forbi Restuarant Kronborg.

Skøjtebanen på Frederiksberg Runddel

Frederiksberg Have Ice Skating | VisitCopenhagen
Der er intet, der siger vinter, som en udendørs skøjtebane. Der er flere at finde i København, men den lokale favorit findes ved Frederiksberg Runddel, der bliver oplyst af fine julelys, når mørket falder på.

Del denne side

Guide: Vinter i København

Vi har samlet en guide over Københavns vintertilbud. Uanset om det gælder spisesteder, museer eller forlystelser, er der masser af muligheder for hele familien.