Gå til indhold
Erik Hageman

Juleshopping i København

Foto: Erik Hageman

Julegaveindkøb står øverst på listen hver december. Heldigvis er der mange gode forretninger og nichebutikker i byen, hvor du kan finde den helt rigtige julegave til dine nærmeste. Vi har samlet en liste over, hvor i byen du skal lægge vejen forbi under julens gaveræs. 

Liste
Kort

Illums Bolighus - Alle julegaver samlet et sted

Midt på Strøget finder du Illums Bolighus, som har et stort udvalg af dansk og udenlandsk design samlet ét sted. Alt fra møbler og lamper, artikler til køkken, keramik og glas. Her kan du med sikkerhed krydse flere af julegaverne af listen.

Jægersborggade - Alle julegaver samlet et sted

Jægersborggade på Nørrebro, er en af Københavns mest hippe og summende gader. Her finder du alle mulige små designbutikker, der både sælger keramik, vintagetøj, plakater og håndlavede lamper. Gå på opdagelse blandt gadens charmerende butikker, og find en helt unik julegave.

Fil de Fer Cph - Unikke vintage julegaver

Hos Fil de Fer Cph finder du autentisk vintage, som får dig til at drømme dig langt væk til det romantiske Frankrig. Alt i butikken er nøje udvalgt og der er kun plads til de mest eventyrlige fund i butikken. Køb unikt julepynt og julegaver her, og lad drømmen om Frankrig leve i julen. 

PR Photo: Time's Up Vintage
Foto: PR Photo: Time's Up Vintage

Time's Up Vintage - Unikke vintage julegaver

Time's Up Vintage er en vintagebutik i indre by, hvor du kan finde designervarer i alle afskygninger. Butikken sælger tøj, sko og accessories af mærker som YSL, Gucci, Versace og Chanel, og er velbesøgt af designere og berømtheder verden over. Time's Up Vintage er optimal at besøge, hvis du vil forkæle nogen henover julen. 

Storrs Antikvariat - Unikke vintage julegaver

Storrs Antikvariat er et hjemsted for bogorme, litteraturelskere, skønlitteratur og humanistisk videnskab, med mere end 5.000 titler på hylderne. I denne lille tidslomme kan du finde bøger til dine nærmeste i alle aldre, og være sikker på, at julegaven bliver en succes. 

Faraos Cigarer - Spil og lege i julegave

Faraos Cigarer er en specialbutik, der sælger alt fra rollespil og brætspil, til warhammer og fantasy. Du kan finde alverdens ting, som taler til din indre nørd, og bladre dig gennem nostalgiske tegneserier. Et optimalt sted at besøge, hvis du mangler at strege barnets eller den legesyges julegaver af ønskelisten.

Wilgart - Personlige og kreative julegaver

Wilgart er en lille, selvstændig butik og modist på Nørrebro, som laver håndlavede hatte. Butikken nærer respekt for håndværket og designer originale hatte, som er et must til julens ønskeliste. 

Wauw - Personlige og kreative julegaver

På Østerbro finder du Wauw, som er en lille designbutik, der sælger håndlavet porcelænsbrugskunst i høj kvalitet. Her kan du købe smukke vaser, kander og skåle, som du ikke finder andre steder. Kig forbi Wauw og køb noget unikt keramik til en du holder af.

Creative Space - Personlige og kreative julegaver

Hos Creative Space på Østerbro og Frederiksberg kan du selv lave en helt unik julegave til dine nærmeste. Kig forbi caféen og få dig en kop kaffe samtidig med, at du maler smuk keramik med dit helt eget personlige touch. Den optimale kreative gave at putte under træet. 

Get Social: