Julemarkeder

Julesæsonen i København er fyldt med liv, festlighed og duften af brændte mandler. Ikke mindst på byens mange julemarkeder er julestemningen høj. Køb ind til julemaden, find dejlige julegaver, eller nyd blot atmosfæren. Om det er i Tivoli, Nyhavn eller på Højbro Plads, nydes juletiden i København bedst på julemarked.

Julemarked på Christiania

Hvert år holder Christiania et julemarked med inspiration fra en orientalsk bazar. Her kan du købe alt fra håndlavede smykker, til spejle til lysestager i smedejern. 

Hvornår: 8.-20. december 2018
Hvor: Den Grå hal, Refshalevej 2, 1432 København K

Julemarked i Nyhavn

Julemarkedet i Nyhavn er en sand klassiker, og det er et af Københavns hyggeligste. Her kan du smage danske julespecialiteter og købe julegaver. 

Hvornår: 9. november - 23. december 
Hvor: Nyhavn, 1051, København K

Julemarked på Kronborg

Nyd julestemningen på Kronborg Slot, hvor der er masser af gode oplevelser for både børn og voksne. 

Hvornår: 30. november - 2. december og 7.-9. december
Hvor: Kronborg Slot, 3000, Helsingør

Julemarkedet på Kongens Nytorv

Julemarkedet ligger i historiske omgivelser på Kongens Nytorv i midten af København. Her fra kan du nyde den smukke julepynt på Hotel D'angleterre og Magasin, mens du køber julegaver og -pynt. 

Hvornår: 18. november - 22. december 
Hvor: Kongens Nytorv, 1050, København K 

Hans Christian Andersen Markedet

Julemarkedet på Nytorv har fået sit navn fra Danmarks ynglings historiefortæller. Alle boderne er navngivet efter de populære eventyr og er dekoreret med julelys. 

Hvornår: 16. november - 21. december
Hvor: Nytorv, 1450, Køebnhavn K

Julemarkedet på Højbro Plads

Højbro Plads ligger midt i Købehavns shopping-centrum. Beliggenheden gør markedet perfekt til at holde en pause fra juleindkøbene med et glas gløgg og nogle brændte mandler.

Hvornår: 16. november - 21. december
Hvor: Højbro Plads, 1200, København K

Visit Carlsberg Julemarked

De første tre weekender i december danner det gamle bryggeri Carlsberg rammen om et julemarked, hvor du kan hygge med varm øl og alskens lækre, julesnacks. 

Hvornår: 1.-2., 8.-9. og 15-16. december
Hvor: Visit Carlsberg, Gamle Carlsbergvej 11, 1699, Køebhavn V

Julemarked i Tivoli

Julemarkedet i Tivoli er en højt elsket juleinstitution og et sted, som mange københavnere besøger. Julemanden vil være der for at hilse på og alle forlystelserne vil være åbne. 

Hvornår: 17. november - 31. december
Hvor: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630, København V

Julemarked i Odd Fellow Palæet

Ved julemarkedet i Odd Fellow Palæet går overskudet fra salg af blandt andet æbleskiver og gløgg til non-profit organisationen EventyrJul, som hælper udsatte børn og deres familier med at holde jul. 

Hvornår:17.-18, november 
Hvor: Bredgade 28, 1260, København K

Skagerak Julemarked

Hvis du holder af design, er Skagerak Julemarked noget for dig. Her kan du nyde en kop varm kaffe of finde julegaver fra inspirerende designbrands. 

Hvornår: 24. november 
Hvor: Indiakaj 2, 2100, København Ø

FLID Julemarked

FLIDs julemarked er fyldt med kunst og design. Markedet foregår i Nørrebrohallen, og du kan købe smukke ting fra mere end 100 Skandinaviske designere. 

Hvornår: 1.-2. December
Hvor: Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, 2200, København

Esrum Kloster Julemarked

Esrum Kloster ligger nord for København, og på klosterets julemarked kan du finde julegodter fra både Danmark og resten af Europa, 

Hvornår: 30. november - 2. december
Hvor: Klostergade 11-12, 3230 Græsted

Julemarked i Helligåndhuset

30. november – 1. december finder et traditionsfyldt julemarked sted i de smukke kirkelokaler i Helligåndhuset lige ved shoppinggaden Strøget. Markedet har fundet sted de sidste 20 år. Her kan du købe hjemmelavede julegaver og julepynt – og endda også hilse på julemanden.

Hvornår: 30. november – 1. december

Hvor:  Valkendorfsgade 23, 1151 København

Julemarked i Huset KBH

Besøg julemarkedet i Huset KBH, hvor der vil være lækre æbleskiver og gløgg såvel som afslappende livemusik. På markedet kan du både købe gaver til familie og venner og afprøve dine kreative kræfter med julepynt i værkstedet.

Hvornår: 16. december

Hvor: Rådhusstræde 13, 1466 København K

Julemarked i Axel Towers

14.-16. december inviterer FindersKeepers dig til julemarked for designelskere i et af Københavns nye, arkitektoniske perler, Axel Towers. Her kan du shoppe unikke julegaver fra mere end 80 designere, kunstnere og kreative iværksættere. FindersKeepers sørger også for fantastisk julestemning, musik og overraskelser.

Hvornår: 14.-16. december

Hvor: Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V

Del denne side