Jul i København

Foto: Daniel Rasmussen

Den hyggeligste tid i et af de hyggeligste steder. København emmer af julestemning og hygge. Oplev den eksklusive Københavnske juleatmosfære, hvor gamle traditioner er blandet med sjove og hyggelige stunder.

Varmt og rart eller koldt og forfriskende?

Der er intet bedre end at træde ind i et varmt og hyggeligt sted, efter en hel dag i det kolde december vejr. Eller omvendt. Hvis du har lyst til at gå hele vejen, så kan du følge de lokales eksempel og hoppe ned i det iskolde vand i havnen. Det er en helt særlig oplevelse, som du vil huske i lang tid. Hvis du foretrækker de mere varme og afslappende oplevelser, så kan det være, at du skal prøve en af de mange spa og wellness ophold i København, måske efter en dag på skøjtebanen.

En klassiker du ikke må misse

Tivoli er noget specielt hele året rundt, og et besøg værd for både unge og gamle. Men i julen gør Tivoli lige lidt ekstra for at lave den eventyrlige julestemning, man ville forvente. 

Oplev det flydende Santa Lucia optog i Københavns kanaler

Oplev en alternativ udgave af den traditionelle Santa Lucia optog, hvor kajakker sejler igennem kanalerne klædt med lys og jueldekorationer.

Følg os på Instagram

Vil du følge med i København fra dag til dag? Så følg os på @visitcopenhagen

København summer af liv året rundt

Uanset om du er på udkig efter en pulserende sommerstemning, et farverigt efterår, en hyggelig vinter eller et smukt forår - København er fantastisk uanset årstiden.

Vinter i Frederiksholms Kanal i Københavns hjerte.

Vinter

Superkilen

Forår

Reffen madmarked

Sommer

Efterår i København

Efterår

Mere inspiration til din Københavnertur

Vinter i Frederiksholms Kanal i Københavns hjerte.
Københavnske vinterdage
Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk lige nord for København.
Museer og kulturoplevelser i København
Tårnlegepladsen
Sjove oplevelser for børn
Hottub Copenhagen
Hottub Copenhagen