Reffen madmarked

Madmarkeder i København og omegn

Foto: Daniel Rasmussen

De seneste år er madmarkeder blevet det nye sort. København er hoppet med på bølgen og har i dag et solidt udvalg af lækre madmarkeder, hvor streetfood trucks samles og langer gastronomiske oplevelser fra alle verdens hjørner over disken.

I denne guide kan du læse meget mere om nogle af Københavns bedste madmarkeder og streetfoodhaller.

Liste
Kort
Læg til "Min rejse"
Reffen - Copenhagen Street Food
Foto: Reffen

Reffen - Copenhagen Street Food

Reffen er et street food-marked og urbant område for startups, innovation og kreativitet på Refshaleøen i København.

Reffen er blandt andet et stort street food marked, der åbnede i maj 2018 af folke...

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Torvehallerne
Foto: Lukas Bukoven

Torvehallerne

Torvehallerne er en af Københavns Perler, både for lokale og turister. Du kan både finde specialvarer, friske grøntsager og udsøgte små mad barer, hvor du kan få specialiteter fra hele verden.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
BaneGaarden
Foto: Mellanie Gandø

BaneGaarden

Skjult bag de mange togskinner, der alle snoer sig mod Hovedbanegården, finder du en grøn sti, der fører dig til BaneGaarden. Et hjertebarn skabt af fire grønne iværksættere der stræber efter at skabe...

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Broens Gadekøkken
Foto: Broens

Broens Gadekøkken

Ved Inderhavnsbroen mellem Christianshavn og Nyhavn ligger Broens Gadekøkken, der serverer street food i verdensklasse med en smuk udsigt til vandet.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Tivoli Food Hall
Foto: Line Ahnoff

Tivoli Food Hall

Gå på opdagelse i Tivoli Food Hall og dens mange madboder.

Lige ved siden af Københavns Hovedbanegård og på hjørnet af Bernstoffgade og Vesterbrogade, en af de mest travle fortov i byen, ligger det 8...

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Værftets Madmarked
Foto: Daniel Rasmussen

Værftets Madmarked

Vi bringer fællesskab og verdens madkulturer sammen og skaber nye historier på Helsingørs gamle værft.

Læs mere

Torvehallerne – handl ind og spis på samme tid

Et godt sted at prøve den københavnske streetfood er i Torvehallerne, der ligger lige ved Nørreport station og Ørstedsparken. Her kan man både tage hen for at spise lækker streetfood eller for at handle ind til aftensmad.

Blandt de 60 boder finder du adskillige spisesteder, med inspiration fra hele verden. Rigtig mange restauratører kommer forbi her hver dag for at købe de mange skønne råvarer, som skal serveres senere på dagen. Så hvis du ser en dansk kendiskok, så er det ikke nogen tilfældighed. Stemningen i Torvehallerne er både hyggelig, og bag disken i diverse boder kan du være sikker på at finde masser af passionerede mennesker, der gerne deler ud af deres store viden om diverse retter og råvarer. 

Reffen: Kongen af Københavns streetfood

Vil du opleve et kulturelt madmarked udover det sædvanlige, som både inviterer på streetfood, butikker og spændende værksteder, skal du besøge ReffenRefshaleøen.

Madmarkedet Reffen ligger klos op ad gamle industribygninger, som nu er fulde af liv fra glade madgæster. På Reffen serverer de kreative kokke innovative og veltænkte retter af bedste kvalitet. Og der er mad fra hele verden. Her kan du nyde alt fra franske moules-frites til nepalesiske dumplings – og alt derimellem. Skal turen være ekstra speciel så overvej at tage havnebussen derud fra Nyhavn. Det er en utrolig flot tur!

Foto:PR

Spis streetfood i centrum af København  

Vil du spise spændende streetfood af højeste kvalitet, behøver du faktisk ikke at bevæge dig ret langt væk fra Hovedbanegården, hvis du ankommer med tog. For lige på den anden side af vejen ligger Tivoli Food Hall. Her kan du besøge hele 15 forskellige madboder og få alt fra sprøde pizzaer til sushi. Du kan både vælge at starte eller slutte dagen med en tur forbi Tivoli Food Hall, hvis du alligevel har planlagt en dag i Tivoli.

Streetfood med udsigt over Københavns kanaler

Et andet sted i byen kan du opleve noget af det bedste københavnske streetfood, imens du nyder udsigten udover Københavns skønne kanaler. Fra Nyhavn kan du krydse Inderhavnsbroen og tage en bid mad på det populære Broens Gadekøkken. Her får du velsmagende mad fra kendte københavnske kokke og restauranter som Gasoline Grill og Kejser Sausage.

Alle retter på menuen er lavet med kvalitetsprodukter og størstedelen af de 13 stande bruger økologiske råvarer. Udsigten er noget helt specielt med det gamle Nyhavn på den ene side og det moderne operahus på den anden.

Tag på en madoplevelse udenfor København

Et sidste sted som vi gerne vil fremhæve, er Værftets Madmarked i Helsingør.

Hop i toget og tag på tur til Helsingør i Nordsjælland. Her kan du blandt andet opleve det fantastiske Kronborg Slot, inden du skal have noget godt at spise. Værftets Madmarked er et samlingssted for mange på disse kanter. Spis dig mæt i fish ’n’ chips eller tacos i en afslappende atmosfære, hvor alle er kommet for at hygge sig. Har du mere energi, efter du har spist, kan du på Værftets Madmarked spille en omgang Foody Banko, petanque eller prøve kræfter af med nogle af de andre aktiviteter.